Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο χωριό

agaliark Fri, 02/12/2016 - 09:27

Με κατάμεστη την αίθουσα του Συλλόγου από μικρούς και μεγάλους, χθες Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΗΣ «ΤΟ ΑΓΑΛΙ», στο χωριό.
Την πίτα έκοψε ο Ιερέας κ. Δημήτριος Προκόπος με την συνοδεία ψαλμών του Ιερέα και εφημέριου του Ναού του χωριού μας, κ. Κωνσταντίνου Κουβαβά και του Ιεροψάλτη κ. Τρυφωνόπουλου Ηλία. Τιμή στην εκδήλωση έδωσαν με την παρουσία τους Χωριανοί, Μέλη... και Φίλοι του Συλλόγου καθώς και οι κ.κ.: Αλεξόπουλος Γεώργιος του Δημητρίου εκπρόσωπος του Συλλόγου ΑΓΑΛΟΧΩΤΟΥΣΗΣ «Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ» ΤΟΡΟΝΤΟ ΚΑΝΑΔΑ, Παπαχρόνης Παναγιώτης Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τρίπολης, Ντόκος Ιωάννης Εκπρόσωπος Τ.Δ. Κώμης, Κολίντζας Δημήτριος Πρόεδρος Τ.Κ. Βλαχέρνας και Τρυφωνόπουλος Ηλίας Εκπρόσωπος του χωριού μας.
Χαιρετισμούς εκ μέρους των κ.κ.: Βλάση Κώστα Βουλευτή Αρκαδίας στην Ν.Δ., Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου Βουλευτή Αρκαδίας στο ΠΑΣΟΚ, Παπαηλιού Γεωργίου Βουλευτή Αρκαδίας στο ΣΥΡΙΖΑ, Παυλή Δημητρίου Δήμαρχου Τρίπολης, Σταμάτη Χαράλαμπου Αντιδήμαρχου Οικονομικών Δήμου Τρίπολης και Νταγιάντη Παναγιώτη Εκπρόσωπο Τ.Δ. Χωτούσας, εκφώνησε η Πρόεδρος του Συλλόγου Κατερίνα Κουρή. Την πίτα που ευλόγησε ο Ιερέας προσέφερε η κ. Γκιόκα Βασιλική. Η δε πίτα που μοιράστηκε στους παρευρισκομένους ήταν προσφορά της κ. Κοντοράβδη Αθανασίας και της κ. Νίκης Αλεξοπούλου. Και στις τρεις ευχόμαστε: υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!
Το φλουρί κέρδισε η κα Αικατερίνη Παπαβασιλείου (σύζυγος Γεωργίου Παπαβασιλείου) και της ευχόμαστε υγεία και οικογενειακή ευτυχία.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, εύχεται σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ» με ΥΓΕΙΑ και Δημιουργικότητα.
Ας είναι το 2016 η χρονιά που όλοι περιμένουμε…!!!

Κατηγορία: