Δελτίο τύπου

admin Wed, 02/21/2018 - 22:18

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΗΣ «ΤΟ ΑΓΑΛΙ», έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στην πλατεία του χωριού μας. Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Ιερέας κ. Προκόπος Δημήτριος, με την συνοδεία ψαλμών του Ιερέα και Εφημέριου του Ναού του χωριού μας, κ. Κουβαβά Κων/νου και του Ιεροψάλτη κ. Τρυφωνόπουλου Ηλία. Το φλουρί κέρδισε ο κ. Παντελής Π. Τρυφωνόπουλος και πήρε δώρο μια εικόνα της Παναγίας, με την ευχή «Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ». Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, σχεδόν όλοι οι κάτοικοι του χωριού, καθώς και οι κ.κ.:Κολλίντζας Δημήτριος Πρόεδρος Τ. Κ. Βλαχέρνας, Ντόκος Ιωάννης Εκπρόσωπος Τ.Δ. Κώμης, Πηνελόπη Αλεξοπούλου Ταμίας του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΩΜΙΩΤΩΝ «Η ΚΩΜΗ», Παπακώστας Χαράλαμπος Πρόεδρος ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΧΩΤΟΥΣΑΙΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ», Κορδοπάτη Αντωνία Πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΑΡΑΙΩΝ, Κορδοπάτη Αγγελική Γραμματέας του ιδίου Συλλόγου και Τρυφωνόπουλος Ηλίας Εκπρόσωπος του χωριού μας. Χαιρετισμούς απηύθυνε η Πρόεδρος του Συλλόγου Κουρή Κατερίνα εκ μέρους των κ.κ.: Βλάση Κώστα (Βουλευτή Αρκαδίας Ν.Δ.), Κωνσταντινόπουλου Οδυσσέα (Βουλευτή Αρκαδίας ΠΑΣΟΚ), Παπαηλιού Γεωργίου (Βουλευτή Αρκαδίας ΣΥΡΙΖΑ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλες και όλους τους παρευρισκόμενους που τίμησαν την εκδήλωση καθώς επίσης την Παναγιώτα Δ. Γκιόκα, για την προσφορά της πρωτοχρονιάτικης πίτας, και τους κ.κ.:Αλεξοπούλου Νίκη, Βαρδουνιώτη Δήμητρα, Βαλκάνου Βασιλική του Δημ., Δημητροπούλου Γεωργία του Δ., Δημητροπούλου Γεωργία του Μ., Δημητροπούλου Παναγιώτα, Κορομηλά Κατερίνα, Κουρή Κατερίνα, Πετροπούλου-Νταγιάντη Χαραλαμπία, Βαλκάνο Νικόλαο, Πετρόπουλο Βασίλη, Πετρόπουλο Μάριο και Παρασκευά Γκιόκα, για την προσφορά και τον εθελοντισμό τους κι εύχεται: και του χρόνου σε όλους!

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΗΣ «ΤΟ ΑΓΑΛΙ», το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018, με πολύ σημαντική συμμετοχή «πατριωτών μας», Αγαλαίων, Χωτουσαίων, Μελών και Φίλων του Συλλόγου που κατοικούν στην Αθήνα και όχι μόνο, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στο «CLUB NEON RESTAURANT» του κ. Μιχάλη Πετρόπουλου (Σατωβριάδου 7, Ομόνοια).
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ.:Αποστολοπούλου Γεωργία (Πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Χωτουσιωτών «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ»), Μπουντή Μαρία Γεν. Γραμματέας του ιδίου Συλλόγου, Αντωνία Κορδοπάτη Πρόεδρος ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΑΡΑΙΩΝ, Αγγελική Κορδοπάτη Γεν. Γραμματέας του ιδίου Συλλόγου και η Δήμητρα Χ. Μπουντή (Χωτούσα), υποψήφια Διδάκτωρ στο τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών η οποία αρθρογραφεί στην εφημερίδα του Συλλόγου, ΑΓΑΛΙάσθαι. Η Πρόεδρος του Συλλόγου ευχήθηκε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου για: μια καλή κι ευλογημένη χρονιά και στη συνέχεια εκφώνησε χαιρετισμούς εκ μέρους των κ.κ.:Βλάση Κώστα Βουλευτή Ν.Δ., Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ, Εύης Τατούλη Πολιτευτή Ν.Δ., Παπαηλιού Γεωργίου Βουλευτή Αρκαδίας ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Τραγά Γεν. Γραμματέα Συλλόγου ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΓΑΛΟΧΩΤΟΥΣΑΙΩΝ ΤΟΡΟΝΤΟ ΚΑΝΑΔΑ και τον Πρόεδρο του χωριού μας,Τρυφωνόπουλο Ηλία. Η πρωτοχρονιάτικη πίτα ήταν προσφορά του κ. Αθανασίου Πετρόπουλου και τυχερή ήταν η κ. Χαρούλα Μ. Αλεξοπούλου όπου κέρδισε το φλουρί και πήρε δώρο μια ασημένια εικόνα της Παναγίας και την ευχή:να είναι ΠΑΝΤΑ γερή και τυχερή.
Δώρα κέρδισαν επίσης οι κ.κ.:Ιωάννα Μαγγούρα-Πετροπούλου, πίνακα ζωγραφικής προσφορά Κατερίνας Κουρή, Παναγιώτα Κοκορέλη-Λάγγα, «Διήμερο για 2 άτομα» στο Δάρα Αρκαδίας, προσφορά από τον Παραδοσιακό Ξενώνα Αρχοντικό Κορδοπάτη που βρίσκεται στο Δάρα Αρκαδίας και Κατερίνα Αλεξοπούλου-Κλίτσα, τραπέζι για (4) άτομα προσφορά κ. Θανάση Πετρόπουλου RESTΑURANΤ CLUB NEON.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά: Έναν προς έναν, όλους, όσους τίμησαν την εκδήλωση, επίσης τον κ. Αθανάσιο Πετρόπουλο για την προσφορά της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την προσφορά του στην λαχειοφόρο και του ευχόμαστε: προσωπική και οικογενειακή ευτυχία! επίσης τις κ.κ.:Αντωνία Κορδοπάτη και Κατερίνα Κουρή για την προσφορά τους στην λαχειοφόρο, ευχόμενοι και σε αυτές:δύναμη και υγεία! επίσης εύχεται σε όλους:

ΚΑΛΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018! ΓΕΜΑΤΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

Κατηγορία: